Tel: 0592 - 45 94 37

Mail: info@ffbeton.nl

Bezoekadres

Industrieweg 23 - Smilde

Betonplaten

Betonplaten, ook wel industrieplaten genoemd, worden veelal gebruikt als verharding van buitenterreinen, bedrijfshallen en in de agrarische sector. Betonplaten zijn bij uitstek geschikt voor tijdelijke en/of permanente terreinverharding. Een vloer van betonplaten is eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herleggen.

De meest gangbare plaat is 200x200 maar we kunnen platen leveren in verschillende afmetingen, glad, stroef of met hoeklijn en eventueel benodigde passtukken. Uiteraard leveren wij dit tegen een aantrekkelijke prijs.
Indien gewenst kunnen wij de platen vanaf de auto leggen met de zuignap.

Dan hebben we nog de zogenoemde agriplaten van 120x80x12 cm met 12 ton aslast. Deze betonplaten worden veel gebruikt bij kavelpaden en terreinverharding. Vanwege het formaat en gewicht zijn ze gemakkelijk en snel (zelf) mechanisch te leggen op een goed geprepareerd zandbed. De platen hebben twee uitsparingen voor een gemakkelijke verwerking met behulp van een leg-schaar of haken. Hierdoor kunnen de platen ook weer gemakkelijk en snel worden opgepakt, getransporteerd en hergebruikt.

Impressie

Contact

Industrieweg 23
9422 CX Smilde
Tel: +31 (0)592 459 437
Mail:info@ffbeton.nl